وی با بیان اینکه گندم گیاهی است که کشت آن در هر خاکی امکان پذیراست، افزود: توصیه می شود که برای هر خاک مدیریت مناسب و خاص خود از نظر نحوه کاشت، آبیاری و مصرف کود به کار گرفته شود.
رستمی ابراز داشت: کشت گندم و جو در خاک هایی که دارای محدودیت های شوری یا باتلاقی باشد، سبب تنک شدن مزرعه، عدم رشد کافی بوته ها و در نهایت کاهش عملکرد خواهد شد.
وی تصریح کرد: تغییرات کیفیت بذر در طی دوره نمو و رسیدگی و هم چنین عوامل محیطی موثر بر آن میتوانند کیفیت نهایی بذر را تحت تاثیر قرار دهند.
گفتنی است در این دوره آموزشی ضمن توزیع بروشور دستوالعمل کشت گندم و جو در خصوص چگونگی و شیوه آماده سازی زمین و مصرف بهینه نوع بذور گندم و جو در کشت این دسته از محصولات زراعی مطالب مفیدی ارائه گردید.
/224224