شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
berooz
۰۳:۲۱:۰۵
کد خبر: ۱۱۲۹۹۹
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۲
رئیس شورای عالی سازمان بسیج حقوق فارس مطرح کرد
رئیس شورای عالی سازمان بسیج حقوق دانان فارس از قرار گرفتن مساجد به عنوان کانون ارائه مشاور حقوقی رایگان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج حقوق دانان از فارس، علی القاصی در سومین جلسه شورای عالی سازمان بسیج حقوق دانان فارس بابیان اینکه مسجد در طول تاریخ مرکز تصمیم گیری در همه‌ی ابعاد جامعه بوده است، گفت: از صدر اسلام  مؤمنین با حضور در مسجد و علاوه بر برآوردن نیاز های معنوی  در امور اجتماعی و سیاسی نیز مشارکت داشتند و باید تلاش نماییم محوریت مساجد در مشارکت های مردمی را احیا و تقویت کنیم.

 

 

 وی بابیان این مطلب که  یکی از آسیب هایی که جامعه ما با آن رو به رو است و زمینه ساز بخشی از پرونده های ورودی به دستگاه قضایی عدم آگاهی حقوقی مردم است، مطرح کرد: عدم آشنایی افراد  با قوانین و حقوق فردی و اجتماعی باعث شده است فرد  نتواند در ارتباط با جامعه به صورت صحیح تصمیم بگیرد.

 

 

رئیس شورای عالی سازمان بسیج حقوق دانان فارس تصریح کرد: افراد با داشتن اطلاعات حقوقی و آگاهی از قوانین می توانند  از تشکیل تعداد زیادی از پرونده ها جلوگیری و زمینه سلامت اخلاقی و روانی و امنیت جامعه را بیشتر فراهم کنند.

 

 

القاصی آگاهی بخشی حقوقی به مردم را به صورت صحیح و کامل از نیازهای ضروری جامعه دانست و این مسئله را دلیلی بر کاهش آسیب ها در جامعه بیان کرد.

 

 

وی مطرح کرد: به دلیلی دسترسی آسان به حقوق دانان می توان از حوزه های مختلف مشاوره های حقوقی در طرح ملی هر مسجد یک حقوق دان بهره گرفت که برای مردم دسترسی به حقوق دانان آسان و سریع و بدون هزینه می‌شود.

 

 

رئیس دادگستری کل استان فارس با بیان اینکه باید اولویت های مشاوره حقوقی را بر اساس مشکلات مردم مشخص کنیم، خاطرنشان کرد: باید اولویت موضوعات و مشکلات مردمی متناسب با نیاز  مردم تعیین و با ارائه مشاوره های هدفمند بر اساس آسیب شناسی های انجام شده میزان تشکیل پرونده های قضایی را مدیریت کنیم.

 

 

القاصی با اشاره به آسیب های فضای مجازی به ویژه برای جوانان، افزود: سن ارتکاب جرم بسیار کاهش یافته که یکی از علل اصلی  و ریشه اصلی آن دسترسی بدون محدودیت فرزندان به فضای مجازی و اینترنت است.

 

 

وی بابیان اینکه اهمیت برنامه ریزی در راستای ارائه آموزش ها ی مدون در مدارس کمتر از ارائه مشاوره های حقوقی در مساجد نیست، گفت: باید با آموزش های حقوقی مناسب به خانواده‌ها هشدارهای لازم به آن ها داده شود.

 

 

این مقام قضایی با اشاره به اهمیت برنامه ریزی در طرح ملی هر مسجد یک حقوق دان تصریح کرد: حقوق دانان علاقمند به همکاری باید از نظر سطح همکاری، مسجد و محله ی موردنظرشان جهت همکاری مورد ارزیابی قرار بگیرند.

 

 

القاصی مطرح کرد: می توان به کمک متولیان مساجد شیوه عملکرد حقوق دانان در این مکان ها را تعیین و منطبق یا آسیب شناسی های مورد نظر در راستای حضور مداوم حقوق دانان در مساجد، برنامه های کاربردی و طولانی مدت را تدوین  کرد.

 

 

وی با اشاره به گستردگی مطالب حقوقی، خاطر نشان کرد: باید مطالب حقوقی را بر اساس اولویت گذاری ها، به صورت جزوات و کتاب یا معرفی منابع در اختیار حقوق دانان قرار داد تا نتیجه مناسبی از این طرح حاصل شود.

 

 

رئیس دادگستری کل استان فارس هماهنگی سازمان بسیج حقوق دانان و حوزه معاونت پیشگیری از جرائم دادگستری کل را در جهت جلوگیری از موازی کاری و دوباره کاری ضروری بیان کرد.


نام:
ایمیل:
* نظر: