آخرین اخبار
کد خبر: ۱۲۵۱۷۴
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۲
دستاورد مرکز شتابدهی تحقیقات و فناوری های نوین در صنایع غذا ودارو- بابت تولید اتانول از پرمیت - بعنوان برترین دستاورد جایزه ملی طهرانی مقدم انتخاب شد.
دستاورد مرکز شتابدهی تحقیقات و فناوری های نوین در صنایع غذا ودارو- بابت تولید اتانول از پرمیت - بعنوان برترین دستاورد جایزه ملی طهرانی مقدم انتخاب شد.

این مرکز به مدیرعاملی مهندس مژگان حاجی زمانی
توانست جایزه ۲۰ میلیون تومانی را به خود اختصاص دهد:

هیئت داوران این جشنواره شامل:

دکتر قدیانی (مشاور فرمانده کل سپاه در حوزه فناوری)

دکتر رحیمی (رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور)

دکتر صادق یزدی (عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) و مسئول گروه ساخت و مواد پیشرفته معاونت تحقیقات سپاه)

دکتر سرافراز (عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول))

مهندس شکوهی نیا (داور برنامه تلویزیونی میدون و مدیر عامل شرکت بهینه داده پردازان رایمون)

سه تن از داوران نیز با رای و نظر مراکز تحقیقاتی از میان مسئولین مراکز تحقیقاتی کل کشور انتخاب شده‌اند که عبارتند از:

دکتر ایرانمنش (عضو هیئت مدیره پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف)

دکتر حکمتی کیا (مدیر مرکز نوآوری و تعالی کوثر دانشگاه تهران)

مهندس عبدلی (مدیر مرکز تحقیقاتی شهید قندی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی)



مرکز تحقیقاتی بسیج دانشجویی استان فارس برنده اولین جایزه ملی شهید طهرانی مقدم شد
نام:
ایمیل:
* نظر: