دستاورد مرکز شتابدهی تحقیقات و فناوری های نوین در صنایع غذا ودارو- بابت تولید اتانول از پرمیت - بعنوان برترین دستاورد جایزه ملی طهرانی مقدم انتخاب شد.
دستاورد مرکز شتابدهی تحقیقات و فناوری های نوین در صنایع غذا ودارو- بابت تولید اتانول از پرمیت - بعنوان برترین دستاورد جایزه ملی طهرانی مقدم انتخاب شد.
این مرکز به مدیرعاملی مهندس مژگان حاجی زمانی
توانست جایزه ۲۰ میلیون تومانی را به خود اختصاص دهد:
هیئت داوران این جشنواره شامل:
دکتر قدیانی (مشاور فرمانده کل سپاه در حوزه فناوری)
دکتر رحیمی (رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور)
دکتر صادق یزدی (عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) و مسئول گروه ساخت و مواد پیشرفته معاونت تحقیقات سپاه)
دکتر سرافراز (عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول))
مهندس شکوهی نیا (داور برنامه تلویزیونی میدون و مدیر عامل شرکت بهینه داده پردازان رایمون)
سه تن از داوران نیز با رای و نظر مراکز تحقیقاتی از میان مسئولین مراکز تحقیقاتی کل کشور انتخاب شدهاند که عبارتند از:
دکتر ایرانمنش (عضو هیئت مدیره پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف)
دکتر حکمتی کیا (مدیر مرکز نوآوری و تعالی کوثر دانشگاه تهران)
مهندس عبدلی (مدیر مرکز تحقیقاتی شهید قندی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی)