کد خبر: ۴۶۲۸۵
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۶
راننده تراکتور، راننده تاکسی، آرایشگر، دامدار و تعمیرکار موبایل درباره فتنه می گویند:
بسیاری از فعالان سیاسی که بیشتر سیاست زده هستند تحت تاثیر فضاهای پیرامون خود در پایتخت به تحلیل های عجیبی می رسند که این تحلیل ها تناسبی با اعتقادات و انتظارات عامه مردم کشورمان ندارد.

به گزارش بسیج مداحان فارس به نقل از طنین پاسارگاد، پس از راهپیمایی های گسترده و خودجوش مردم ایران اسلامی در  8 و 9 دی ماه سال 88 در اعتراض به 8 ماه فتنه گری ایادی داخلی استکبار در کشور از نظام و رهبری حمایت قاطعانه ای انجام دادند و حماسه ای خلق کردند که حالا بسیاری از آن به عنوان «غدیر انقلاب اسلامی» یاد می کنند.

بسیاری از فعالان سیاسی که بیشتر سیاست زده هستند تحت تاثیر فضاهای پیرامون خود در پایتخت به تحلیل های عجیبی می رسند که این تحلیل ها تناسبی با اعتقادات و انتظارات عامه مردم کشورمان ندارد.

فهم این موضوع که ارتباط قلبی بین مردم شهرستان های کوچک و بزرگ پهناور با نظام اسلامی برای برخی چنان سخت است که گویی سنخیتی با ادبیات این مردم ندارند.

در آستانه آن ایام بسیاری از رسانه ها با رفتن به سراغ سیاسیون نظراتشان را جویا می شوند؛ اما سایت محلی طنین پاسارگاد پس از گذشت 5 سال از فتنه 88 و حماسه 9 دی ماه در اقدامی ابتکاری و جدید به میان طیف های مختلف مردم پاسارگاد از شهرستان های کوچک شمال استان فارس رفته و نظرات آنها را در مورد اتفاقات آن سال و برخورد با سران فتنه جویا شده است.

محمد عابدی 35 ساله و تعمیر کار ماشین آلات کشاورزی می باشد.

عابدی درباره برخورد با سران فتنه 88 می گوید: اگر کسی اشتباه می کند باید به اشتباهش اعتراف کند که متاسفانه سران فتنه هیچگاه به اشتباهات بزرگ خود که باعث ناامنی کشور و سلب آرامش مردم شد، اعتراف نکردند و خسارت های بسیار زیادی در تمامی زمینه ها به کشور وارد کردند.

عابدی می گوید: قوه قضائیه در این چند سال با این افراد برخورد قاطع نکرده است و اگر عدالت بخواهد انجام شود، باید با اشد مجازات با سران فتنه برخورد شود، آنها فقط ادعای اطلاح طلبی داشتند و می خواستند به هر قیمتی بر کرسی قدرت بنشینند چرا که اگر اصلاح طلب بودند، مطمئنا این اغتشاشات را برپا نمی کردند.

وی ادامه داد: مردم با حضور در راهپیمایی عظیم و مردمی 9 دی 88 ثابت کردند که همیشه و در همه حال از انقلاب اسلامی حمایت می کنند و در برابر فتنه گران و سران فتنه محکم ایستاده اند و از رهبر خود حمایت می کنند.

حمید بخشی 40 ساله و نانوا می باشد.

او درباره برخورد با فتنه گران می گوید: بدون شک سران فتنه باید اعدام شوند چون که آنها با اقداماتی که در سال 88 کردند، باعث تحریک احساسات مردم شدند و برخی از مردم نیر ندانسته دست به کارهایی زدند که بعدا از کار خود پشیمان شدند.

بخشی می گوبد: سران فتنه تقلب را بهانه کردند و امنیت و آرامش کشور را زیر سوال بردند و اگر آنها ادعای اصلاح طلب بودن را داشتند به جای اصلاح امور و بهتر کردن وضعیت و تشنج های آن زمان کشور، آب به آسیاب دشمن ریختند.

وی ادامه داد: از همین جا از قوه قضائیه می خواهم که عادلانه ترین حکم که اعدام سران فتنه می باشد را انجام دهند.

مهرداد قاسمی پناه آرایشگر و 25 ساله می باشد.

وی نیز از قوه قضائیه می خواهد در برابر این اشخاص سخت و محکم بایستد و قاطعانه ترین و عادلانه ترین رای را برای آنها صادر کند چرا که معتقد است سران فتنه آرامش و امنیت کشور را زیر سوال بردند.

احسان توحیدی 27 ساله و از فعالان دانشجویی می باشد.

وی در این باره می گوید: برخورد با فتنه گران برخورد با یک یا چند فرد نیست بلکه برخورد با یک تفکر است که پیدایش این تفکر به چند سال اخیر بر نمی گردد، این تفکر نشات گرفته از سهم خواهی عده ای از انقلاب است.

توحیدی ادامه داد: کسانی که به عنوان سران فتنه شناخته می شوند ابزاری بودند در دست افرادی خارج نشین و داخل کشور و برخورد با فتنه گران باید برحسب عدالت که همانا حق و حقوق پایمال شده مردم هست، باشد.

مهدی عواطفی 32 ساله راننده تاکسی نیز درباره برخورد بافتنه گران می گوید: افراد فتنه گر با احساسات و عقاید مردم بازی کردند و خیلی از مردم را از راهشان منحرف کردند و این افراد باعث شدند که منافقین امید دوباره ای پیدا کنند و در جامعه دوباره رخنه کنند.

عواطفی می گوید: مردم با حضور در رهپیمایی 9 دی 88 نشان دادند که تا نفس آخر را می کشند پای نظام اسلامی ایستاده اند.

وی می گوید: باید سران فتنه اعدام شوند چرا که آنها با ثمره انقلاب و خون پاک شهدا بازی کردند.

علی اصغر خدایار  19 ساله و دانشجو می باشد.

وی خواستار برخورد قاطعانه قوه قضائیه با سران فتنه شد و گفت: باید برخوردی با این افراد شود که دیگر هیچ شخصی جرات نکند با آرمانهای امام و انقلاب اسلامی، حتی دست درازی کند.

ابوذر شیروانی دامدار است و می گوید: هنگامی که سال 88 آن اتفاقات تلخ در کشور رخ داد، من سرگرم کار خودم که دامداری است، بودم ولی اخبار و تصاویر تلخ را از تلویزیون مشاهده می کردم و فقط می دانم که اگر قانون درست اجرا شود این آقایان تا به امروز نباید زنده می ماندند و از مسولان می خواهم که قاطعانه با آنها برخورد شود.

هادی بهروزی  که دانشجوی ادبیات عرب می باشد، می گوید: سران فتنه باید می آمدند مرزها را مشخص می کردند چون که آنها از زمان شروع اغتشاشات خیابانی در سال 88 هیچ گونه مصاحبه ای انجام نداده اند که خطشان را از اغتشاشگران جدا کند.

بهروزی ادامه می دهد: سران فتنه باید در دادگاه بی طرف مورد محاکمه قرار بگیرند و اعتراف کنند که از چه کسانی خط می گرفتند و با کدام گروه های ضد انقلاب دست داشته اند و در صورت ثابت شدن فتنه آنها طبق کلام قرآن و آیات سوره توبه حکم آنها اعدام است.

مهدی نصیری کارشناس علوم اقتصادی و تعمیر کار تلفن همراه می باشد.

نصیری درباره برخورد با سران فتنه این چنین می گوید: بنده چند وقت پیش ماشینم را در جلو مغازه ام پارک کردم و به داخل مغازه آمدم و به دلیل مشغله ذهنی متوجه نشدم که آنجا تابلو توقف ممنوع می باشد.

وی ادامه داد: مامور راهنمایی رانندگی من را سی هزار تومان جریمه کرد و بنده نیز پذیرفتم که در آن مکان و در آن زمان قانون را زیر پا گذاشتم و حق خودم دانستم که جریمه شوم.

نصیری می گوید: بنده خودم از کسانی هستم که در سال 88 به رئیس جمهور منتخب آن سال رای ندادم ولی می دانم که قانون باید رعایت شود و هر کس قانون را رعایت نکند باید مجازات و جریمه شود.

وی ادامه داد: اقرار به خطا بسیار مهم است و قانون را نباید به چالش کشید، اما می شود انتقاد سازنده کرد آن هم از راه درست و منطقی و بدون واکنش رفتاری و هر شخصی در هر سطحی از کشور می باشد باید قانون مدار باشد.

نصیری می گوید: اگر شخص یا اشخاصی از حق مردم تعدی کرد باید قاطعانه با آن شخص و یا اشخاص برخورد شود.

نام:
ایمیل:
* نظر: